page_banner

produk

Filter Virus Pernapasan Sekali Pakai

Katrangan singkat:


  • Tipe:Perlengkapan Bedah Bahan:Bahan: Kelas Medis PP
  • Sterilisasi Etilena Oksida:Sterilisasi Etilena Oksida
  • Periode Jaminan Kualitas:Telung Taun
  • Kelompok:Neonate
  • Printing Logo:Kanthi Printing Logo
  • Info dhasar.:
  • Paket Transportasi:Karton
  • Spesifikasi:38 * 32 * 34cm 200pcs / karton
  • Asal:CHINA
  • Kode HS:90183900000
  • Kapasitas produksi:50000PCS / Minggu
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pengenalan produk

    Produk iki digabungake karo sirkuit ambegan lan tabung endotrakeal (utawa Topeng Laryngeal, digunakake kanggo nyediakake filtrasi larang regane kanggo bakteri lan virus kanggo nyegah pasien saka proteksi kontaminasi silang kanggo pasien lan peralatan nalika gas klinis ngliwati.

    Fitur

    1. Disambungake menyang konektor standar (15/22mm);

    2. Low Breathing resistance;

    3. Muter fungsi film filtrasi kanggo nyegah partikel, bakteri lan patogen liyane ing anestesi lan sirkuit napas mlebu ing sistem pernapasan.

    Packing & Pangiriman

    1. Packing: dikempalken ing kantong plastik-kertas

    2. Dikempalken miturut syarat klien

    Delivery Detail: bab 25 dina sawise nampa simpenan

    Apa fungsi filter pernapasan?

    Filter sistem ambegan sing bisa digunakake kanggo nyuda transmisi mikroba lan partikel liyane ing anestesi lan unit perawatan intensif.

    Filter HME nambahake fungsi anget lan humidifying gas inspirasi kanthi ngirit panas lan kelembapan sing dihembus.

    Filter kasebut uga bisa digunakake ing spirometri kanggo nglindhungi spirometer saka tetesan infèksi sing kadaluwarsa.

    Perumahan produk digawe saka polimer medis lan dirancang kanthi konektor standar (kajaba panyaring spiromet). Medium filtrasi yaiku serat polipropilena superfine elektrostatik lan sifat hidrofobik bisa nyandhet pertumbuhan mikroorganisme.

    Panggunaan panyaring ing mburi pasien kanthi efektif bisa nyuda risiko infeksi silang sajrone anestesi lan perawatan intensif lan bakal nglindhungi peralatan anestesi lan napas.

    Filter BV Kab

    Filter BV sing bisa digunakake, kanggo fungsi lembab, anget lan nyaring gas metu saka mesin ambegan. Ing aplikasi klinis, mbantu pasien anestesi kanthi mbanyoni lan nyaring gas sajrone ambegan.Produk iki digawe saka plastik medis PP kanthi konektor standar lan aplikasi panggunaan ing sirkuit anestesi kanthi tingkat filtrasi luwih saka 99.99%, nyedhiyakake efisiensi insulasi termal lan moisturizing.

    Kelembapan panas lan panyaring penukar nduweni permukaan kondensasi sing gedhe kanthi lapisan hygroscopic sing mbantu njamin kelembapan lan retensi panas sing efektif saéngga nyuda kelembapan lan mundhut panas pasien.

    Kelembapan panas lan panyaring penukar mbantu nggawe kahanan normal ing saluran napas lan paru-paru pasien, sing mbantu nyuda risiko komplikasi ambegan lan paru-paru kanggo pasien ing perawatan kritis lan lingkungan anestesi.

    Fitur

    1. Kanthi kualitas dhuwur

    2. Mbusak lan nyaring bakteri lan bledug

    3. Panyimpenan panas lan tetep udan

    4. Nyingkiri infeksi silang lan infeksi paru-paru pasien

    5. Aplikasi kanggo kabeh jinis sistem pipa napas anestesi

    Filter mesin ambegan

    1. Humidifikasi, insulasi lan filtrasi, bisa nyaring bakteri lan virus, nyegah infeksi silang.

    2. Digunakake ing anestesi utawa ICU (cocog kanggo bagean karo mesin ambegan).

    3. CE & ISO: 13485 disetujoni

    4. Dianjurake pasien: diwasa

    5. Penylametan bakteri: 99,99% Penylametan virus: 99,99%

    6. Cara filtrasi: alangi elektrostatik lan mekanik

    7. Resistance (pa): 80 ing 30L / min

    8. Konektor sisih sabar: 22M/15F;Konektor sisih Machine: 22F / 15M

    Efisiensi filtrasi lan output kelembapan sing dhuwur kanggo proteksi lan humidifikasi pasien.

    Ruang mati sing sithik kanggo nyuda risiko ambegan maneh karbon dioksida.

    Port kunci Luer kanggo sampling gas.

    Sambungan tapered ISO kanggo mesthekake sambungan tanpa bocor udara.

    Anestesi Medis Filter Viral Bakteri Pernafasan 22M/15F

    Spesifikasi

    1. Filter Bakteri / Viral sing bisa digunakake

    2. Sertifikat ISO & CE

    3. Good Quality & Reasonable

    Filter medis digunakake ing peralatan dhukungan pernapasan kayata dhukungan urip lan mesin ventilasi manungsa, dipasang ing saluran napas antarane peralatan lan pasien.Ngilangi bakteri saka udara sing dihirup ing lingkungan rumah sakit penting kanggo nglindhungi pasien, personel rumah sakit liyane lan peralatan dhukungan napas.

    Filter Aeroclean teknolog urip nggunakake membran hidrofobik & media sintetik sing nyedhiyakake penghalang & filtrasi elektrostatik kanthi efisiensi penghapusan bakteri & vital sing luwih dhuwur tinimbang 99.99% kanthi resistensi aliran udara sing sithik banget.HMW Njaga retensi kelembapan lan anget hawa sing dihirup, desain filter Aeroclean ing macem-macem ukuran kanthi port pemantauan CO2, nggampangake panggunaan kanggo pasien sing luwih akeh.

    Fitur

    1. omah sing cetha,

    2. Resistance aliran kurang

    3. Efisiensi filtrasi sing dhuwur,

    4. Tingkat panas & kelembapan sing dhuwur,

    5. CO2 Montroring tingkat,

    6. Paket Port Steril.

    Detail Produk

    1: Luer port lan tutup

    2: VFE≥ 99,999% BFE ≥ 99,999%

    3: Watesan partikel, bakteri lan patogen liyane ing sirkuit anestesi lan ambegan saka mlebu sistem pernapasan

    4: resistance ambegan kurang

    5: Output asor: N/A Efisiensi filtrasi: BFE 99,996%, VFE 99,995%

    6: Resistance: 30 lpm, 60 Pa

    7.: papan mati: 32ml

    8: Rentang volume pasang surut: 150 nganti 1.500ml

    9: Sambungan: 22M / 15F kanggo 22F / 15M

    10: Miturut Standar ISO, cocog karo kabeh jinis mesin anestesi lan napas6:

    11: Sertifikat ISO lan CE

    12: Layanan OEM Ditawakake

    Lembar data

    121

    Filter Bakteri / Virus sing bisa digunakake kanggo panggunaan medis

    Dikarepake Gunakake

    Utamane digunakake kanggo nyaring mikropartikel, virus lan bacleria sirkuit napas anestesi kanggo mesin anestesi lan mesin ventilator;uga, nambah gelar humidification gas ing sirkuit.

    HMEF dirancang kanggo nahan kelembapan saka gas sing kadaluwarsa dening pasien sing saluran napas ndhuwur dilewati dening saluran napas buatan sing ngilangi kemampuan alami pasien kanggo nyaring, anget lan lembab gas inspirasi.Media HMEF tumindak kanthi cara sing padha karo saluran napas ndhuwur wong, nalika ambegan metu jebakan media lan nahan kelembapan lan anget sing ana ing napas sing wis kadaluwarsa, sing bakal ilang.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produkkategori